Monday, October 10, 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

salam.


Sementara tunggu azan maghrib berkumandang ni Cik Suer nak join segmen dari Abg Nasz.. Cik Suer suka baca entry2 Abg Nasz semuanya berfaedah dan bnyak bagi improved pada belog Cik Suer. Cik suer join segmen ni coz nak improvedkan lagi belog cik suer yang serabut dan tak cantik ni. Harap2 Abg Nasz dan korang semua sudi beri kritikan dan nasihat pada saya. 

Kalau korang semua nak join juz klik je picca header Abg Nasz ya. Ohya korang semua kena tahan kritikan tau. mana lah tau kot2 terjumpa kritikan panas. Itu semua lumrah klu nak join tau. Ini pun untuk memperbaiki lagi blog anda. 
Makaseh pada Abg Nasz coz sudi buat segmen ni.. ^__^
Azan da berkumandang.. Nak g buka posa dulu ya kengkawan.. Tata 


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

21 Org nGah Membebel²:

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan utk blog ni, loading page dah ok. background mmg sempoi. striking je. hehe. cuma ini cadangan saya la, letakkan button follower tu atas. sebab senang org nak follow blog ni. cadangan je.

MOHD NASER.com

Yatie Awang said...

akak pun join
pada akak ok je, tak ada masalah
akak paling suka warna background nya, memang warna kesukaan akak
tapi akak nak tanya kenapa header tu gambar sebelah kiri macam ketakutan je heheheh

✿Cik Suer✿ said...

@NasZmakaseh abg Nasz.. follower erk.. Cik Suer da bagi naik.. hehe ^___^

miss kinah said...

dtg dr segmen sama :) cantik bckground blog :)

Polskahackrew said...

kenapa disable right klik? x blh la buka mana2 link awak guna right klik open in new tab...disable highlight lebih releven berbanding disable right klik..('',)

✿Cik Suer✿ said...

@Yatie Awang waahh kaler 4vret kita sama la kak.. ngee.. picca 2 menunjukkan kesedihan tp iya kan mcm ketakutan je nmpk.. hahaha..

@miss kinah makaseh Miss Kinah.. ^__^

✿Cik Suer✿ said...

@Polskahackrew hehe.. tp klu nak open in new tab awk tekan je ctrl + klik link.. ngee.. Jgn noty2 tau.. hahha~

anamizu said...

hai cik ana dtg..
blog cik cuer ok..
simple+sng bace..
tu je yg pntg pd cik ana
hehe..keep it up ;)



luv,
cik ana

Fatin Mraz said...

singgah bukan utk komen just BW dari blog nasz..

sekali pandang ala-ala blog lyssa gitu.. pinky..gurly.. hehee..

mana button nak folo nih.. ;}

eyryn said...

ryn singgah cnie..
nak kritik ? tak de pape rasenye.. hehe..
blog dah uke :)

KiMiE said...

singgah,follow,komen.. :)

suka dengan warna merah dalam blog ni..setuju dgn bro nasz..kalo boleh button follower letak atas.. :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

hafiz said...

komen aku..lebih mesra viewer kalo disable right click patut remove. Lagu pun remove. Cursor back to standard. peace.


Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

=)

✿Cik Suer✿ said...

@anamizu thanks cik ana :)

@Fatin Mraz waa betul ka ni.. tp ni red gurl la dear.. button follow da tepek kat atas :)

@eyryn makaseh eyryn :)

@KiMiE thank ya.. button follow da tepek kt atas.. senang da cari kn :)

@hafiz ok incik hafiz~ akan di pertimbangkn komen2 anda.. ngee :)

sue perbs.. said...

sy balas kunjungan.. susunan dh ok.. bground ok.. cuma cursor je kadang2 tersasar bila nak click.. btw, ok je

✿Cik Suer✿ said...

@sue perbs.. haha cursor lg blum tukar ni.. nti di usahakn ya.. makaseh komenya sue :)

fiezah91 said...

hye. datang dari segmen. hehe. blog cantik dan kemas. hehe.suka. cuma cursor tu je rasanya tak perlu kot. tukar kepada yang biasa. hehe. apa pun semuanya ok. :)

keri ikhwan said...

rasanya sume ok... banyak icon2 comel, susunan gadget pon senang nak cari...

Najwa Zahari said...

join sekali segmen ini :)
blog akak cantik, nice.. load pun laju:)

c genk bah ne said...

urg Sabah ea..bah..rajin2 tah ke blog genk ^^..

eh..eh.. lupa..komen ttg blog ne..ok..loading pun ok..cm Naz ckp tu,follower lg bgs kalau ltk atas,,sng org mo follow..inda payah teunjar2


MENARIK HARI INI
1.KES MENANTU DI CABUL
2.AGAK-AGAK KORANG BOLEH KETAWA TAK BACA ENTRI INI?

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!
dtg dr segmen yg same.. blog nie comel.. ^_^

jmput komen blog sy ye:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

Alisya said...

Bagi alisya blog dah ok, cuma alisya tak jumpa blog archive...kadang-kadang nak juga baca entri lama-lama...tak gitu?