Tuesday, January 31, 2012

Awan Nano !!

♕Assalamualaikum♕


Congratez to Hafiz coz menjuarai AJL 26 dengan lagu AWAN NANO... Puas hati juak la wlpn sedikit kecewa coz Sungai Lui tak menang.. Its ok la.. Hafiz memang layak menang pun... Vokal memang best malam tu.. Caya la Hafiz.. Suer rasakan Jozan bnyak membantu la dia ni menang.. Kalau tak caya tengok video di bawah ni.. Ngeeee.. ^________^



Lawak la Jozan ni.. Hahahahhaaa.. Ketawa tegulinkII di katil.. 


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Sunday, January 29, 2012

♥ Congratez Cuzzy ♥

♕Assalamualaikum♕

Alhamdulillah.. Kazen da selamat diijabkabulkan.. Kini dia suda bergelar seorang Isteri.. "Kazen pastikan jadi isteri mithali arr.. Mau masuk syurga kan".. Ngeee.. So dengan itu, suer pun da blh berehat la kan.. Fuhh penat sangat tiga hari untuk preparation wedding dia ni.. Tp tak pa yg pntg semua pun berjalan dengan lancar.. Smoga Berbahgia hingga akhir hayat kazen & pasangan.. Cepat2 dapat baby tau.. Ngeee ^___^


Congratez Iwan ♥ Sumiati

Kazen I.. Cantik kan.. Dia ni Mak andam tau.. Selalu Andamkan org, Skrg dia di andam.. Ngee..

Ambik Berkat.. Ngeee ^____^

Semua pun mo ambik berkat jua.. Hehehe ^_____^

My Family ♥

Tema : Green Black ♥

Me & My Sis



Weee.. macam best la kawen kan.. errmmm best tak ?? OkII jgn fikir dulu.. Masi muda ma.. Kita enjoy dulu.. Ngeee.. ^_____^ 

Ok La Sampai cni Luk.. Jom Nton Anugerah Juara Lagu 26.. Wish Sungai Lui - Aizat Menang.. Yehaaa ^___^



SUNGAI LUI mnjadi saksi pertemuan KEKANDA ADINDA yang telah menjadi gelaran tanda kasih kita seketika. Saat itu aku merasakan kaulah WANITA SELURUH DUNIA yang senantiasa menjadi GADIS SEMASA padaku. Namun, kini segalanya berubah, SEDETIK LEBIH telah aku habiskan menunggumu di tempat itu, namun kau tak kunjung tiba. Mujurlah saat itu AWAN NANO sudi menemani sedihku. Baruku tahu kau sebenarnya seorang yang PENAKUT kerana tidak mampu berterus terang tentang statusmu. Benarlah kata orang tua, " KALAU BERPACARAN biarlah berpada-pada, kelak BERIBU SESALAN mula muncul dalam diri ". Baru aku percaya CINTA MUKA BUKU bukanlah cinta yang sejati, aku percaya HUKUM KARMA dan dikau akan terima balasannya. Untk itu, biarlah aku pendam & simpan KISAH HATI ini untuk selamanya..


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Thursday, January 26, 2012

Tired + Stress !!

♕Assalamualaikum♕


I am so tired...
Tired Not Because I'm Study..
But Attending the Preparation of My Cousin's Wedding Ceremony..
I'm Happy But Worried Coz Cant Study..
8 Days More To Go !!


Stress ~ Stress ~ Stress !!

Arrrrkkk


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Finalist Anugerah Juara Lagu 26

♕Assalamualaikum♕

Dah sampai ke-Ahiran Juara Lagu 26.. 12 Lagu daripada 30 menjadi Finalist Anugerah Juara Lagu Tahun 2011 yang akan berlansung pada 29hb Januari 2012 [Ahad].. So korang jangan ketinggalan tau.. Set Masa.. Buat Alarm.. Ngeee.. Tak sabar nak tengok Tema Air.. Mesti Best kan.. ^__^

Antara 12 Lagu Di bawah ni, Yang Mana Menjadi Pujuaan Hati Anda dan Yg mana Anda rasa akan menjadi Juara Lagu 2011 ?? 

1.  Kalau Berpacaran oleh Shohaimi Mior Hassan/Ana Raffali/Altimet


2. Karma oleh Faizal Tahir (Audi Mok/Faizal Tahir/Audi Mok/Faizal Tahir)


3.  Penakut oleh Yuna (Yuna/Yuna)


4.   Sedetik Lebih oleh Anuar Zain (Edry Abd Halim/Edry Abd Halim)


5.  Gadis Semasa oleh Yuna (Yuna/Yuna)


6.  Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat)


7.   Cinta Muka Buku oleh Najwa Latif (Najwa Latif/Ika Latif)


8.  Beribu Sesalan oleh Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah (Kevin Chin/Tinta)


9.  Kekanda Adinda oleh Atilia & Monoloque (Monoloque/Monoloque)


10. Wanita Seluruh Dunia oleh Projek Pistol (Boy Clifford/Boy Clifford)


11.  Sungai Lui oleh Aizat (Aizat/Anas, Aizat/Anas)


12.  Kisah Hati oleh Alyah (Manusia Putih/Manusia Putih)


Fuhh Semua Best2 ni.. Tak tau mo vote sapa ni.. Hihihi.. Tp Lagu Aizat Best la.. Hehehe ^___^

Flash Back : Juara Lagu 25 [2010] Ana Rafali - Tolong Ingatkan Aku


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Wednesday, January 25, 2012

Iklan Yg Membuatkan Air Mataku Berlinangan.

♕Assalamualaikum♕

Korang pena nmpk tak kat TV iklan ni?? Suer Xpena ni.. Bru nmpk Kat Youtube td.. Sungguh Sedey.. huhuhu.. 

Iklan CNY Bernas..



✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Its True ?? Beware!! Continue Praying.

♕Assalamualaikum♕


SAHABAT SEKALIAN.. BACALAH!!! SEBARKANLAH PADA SEMUA UMAT MUHAMMAD AKHIR ZAMAN INI.. CARILAH KEBENARAN MENGENAI HAL INI.. RUJUKLAH PADA ULAMA'2.. TANYALAH PADA GURU2 MURSYID.. SESUNGGUHNYA KITA HAMBA YANG LEMAH DAN JAHIL...

PESAN BAGINDA S.A.W..SAMPAIKAN PESANAN KU WALAU SATU AYAT.

Cuba lihat kalendar untuk tahun 2012… 1 Ramadhan pada tahun 2012 jatuh pada 20 Julai iaitu hari Jumaat, jadi 3 Ogos 2012 bersamaan 15 Ramadan juga pada hari Jumaat. Sama dengan satu hadis Nabi SAW tentang huru hara besar yang akan terjadi pada tengah malam pertengahan Ramadhan iaitu hari Jumaat 15 Ramadhan di bumi ini.

Huru hara yang akan mengejutkan semua orang yang sedang tidur… Satu suara yang amat dahsyat akan kita dengar dari langit, bukan kiamat tetapi huru hara tersebut akan melenyapkan umat manusia di atas muka bumi ini sebanyak 2/3, yang tinggal hanya 1/3 shj.

( Menurut kajian NASA, pada 21-12-2012 satu planet yg yang dikenali planet X akan melintasi bumi ) Adakah kita semua ni tergolong dalam 1/3 itu? Adakah peristiwa itu akn berlaku pada 2012?? Hanya ALLAH yang Maha Mengetahui..

Yang penting kita perbanyakkan ibadat dan berdoa agar kita termasuk dlm golongan yg dilindungi Allah, jika mati biarlah kita mati dlm Islam dan beriman.. Apa pun, peristiwa itu pasti akan berlaku mengikut hadis Nabi SAW di bawah..

Dari Nu’aim bin Hammad meriwayatkan dengan sanadnya bahawa Rasulullah SAW bersabda:

Bila telah muncul suara di bulan Ramadhan, maka akan terjadi huru-hara di bulan itul…”. Kami bertanya: “Suara apakah, ya Rasulullah? ” Beliau menjawab: “Suara keras di pertengahan bulan Ramadhan, pada malam Jumaat, akan muncul suara keras yang membangunkan orang tidur, menjadikan orang yang berdiri jatuh terduduk, para gadis keluar dari pingitannya, pada malam Jumaat di tahun terjadinya banyak gempa.

Jika kalian telah melaksanakan solat Subuh pada hari Jumaat, masuklah kalian ke dalam rumah kalian, tutuplah pintu-pintunya, sumbatlah lubang-lubangnya, dan selimutilah diri kalian, sumbatlah telinga kalian.

Jika kalian merasakan adanya suara menggelegar, maka bersujudlah kalian kepada Allah dan ucapkanlah: ” Mahasuci Al-Quddus, Mahasuci Al-Quddus, Rabb kami Al-Quddus “, kerana barangsiapa melakukan hal itu akan selamat, tetapi barangsiapa yang tidak melakukan hal itu akan binasa”.

MOGA KITA TERGOLONG DALAM GOLONGAN HAMBANYA YANG BERINGAT.. AMINN!!


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Monday, January 23, 2012

MooD ✿ Study ~ Study ~ Study !!

♕Assalamualaikum♕
Ok da blh start study coz bahan rujukan & bacaan telah pun di 'print out'.. 
So senang la nak review.. 
Ada 21 Buku kesemuaanya.. 
Skrg Tinggal 2 week lg nak Exam.. 
So ChayokII !! AjaII Fighting !! 
I Can Do It !!
InsyaAllah ~ Aminnnn !!

♥ Still Miss Him


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Sunday, January 22, 2012

Miss You Damn Much ♥

♕Assalamualaikum♕


♥ Dear ♥
From Deep Inside My Heart.. 
I Really Do Miss You.. 
I Miss Everything About You..
 I Miss To See Ur Face..
I Miss To Hear Ur Voice..
I Miss To See You InFront Of Me..
I Miss To See The Way Ur Look At Me..
I Miss You Damn Much..


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Saturday, January 21, 2012

Tiba-Tiba !!

♕Assalamualaikum♕

Da lama tak hupdet belog kan.. Ermm bukannya buzy pun tp xtau nak celoteh apa kat cni.. Hari ni seperti hari-hari sebelumnya.. Melayan FB, Email & Msj kengkawan je.. Paling penting buka group GEMS BPS05.. Manatau ada update Placement kan.. Coz skrg ni tengah menunggu placement.. Entah dapat kt mana la tu.. Hukhuk.. TengahII malayan FB tibaII 

♫♪♫♪ I wanna be a billionaire so fricking bad
buy all of the things I never had
uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen ♫♪♫♪

Bunyi msj la.. Dengan perasaan mamai dan tidak bersemangat trus mencapai HP dan baca isi kandungan.. 

RM0.00 SPA: Anda dijemput utk menghadiri peperiksaan Penguasa Kastam Gred W1-1 pada 04.02.2012. sila layari laman web SPA utk maklumat lanjut. Terima kasih.

Fuh terus buka Laman Web SPA.. Klik Status semakan.. Masukkan No IC and jengII sy berjaya menduduki  exam Penguasa Kastam ~ Ermm ni la 1st tym saya dipnggil oleh SPA.. Bahagia rasanya.. Sangka da di blacklist coz da bertahunII isi baru la dpt panggilan.. 


So kena buat sehabis baik ni. Orang cakap soalanII exam ni susah.. Ya erk?? So berusaha la cari buku rujukan skrg ni.. Da beli eBook kat SINI. Tenggah tunggu dia reply la ni.. Tak sabar nak study.. HarapII semua berjalan lancar.. Aminnn..


KawanII sapa yg ada dapat exam ni saya doakan semoga berjaya.. dan lulus cemerlang.. Aminn.. Doakan saya juak ya.. :)


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Friday, January 13, 2012

AWAS WANITA! TAKTIK BARU PEROGOL !! ~Wajib Baca~

♕Assalamualaikum♕

Menurut laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan.Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil “mencuci” yang kecil.

Dadah tersebut kini digunakan oleh perogol-perogol dan kemudian “mencuci” mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk “mencuci” haiwan besar. Khabarnya Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai dadah “Dating” dan rogol.

Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut. Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan “mencuci” agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian.

Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si mangsa.
Prodesterex asalnya adalah untuk memandulkan kuda.

Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA.
Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.


Pesanan:

Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama teman wanita dan gadis remaja.
Berwaspada apabila anda keluar, jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai. 


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Ayat-Ayat Lawak dari Ex-Presiden MIC

♕Assalamualaikum♕


Samy Vellu akhirnya dan rasminya meletakkan jawatan presiden MIC yang paling lama dipegang sepanjang hayatnya, iaitu hampir 31 tahun.Malaysian Insider ada ceritanya, di sini.Berterus terang, saya akan merinduinya terutamanya kenyataan- kenyataan lawaknya yang dibuat sepanjang tahun. Seperti Perdana Menteri kita sebut dalam persidangan BN 2010, “Kita akan rindu pada Samy Vellu kerana beliau menambah banyak warna,kadang- kadang terlalu banyak warna”. Oleh itu, sebagai penghargaan, saya hanya ingin berkongsi kenyataan kenyataan terkenal yang hanya dibuat oleh hanya seorang, Samy Vellu.

1. Samy Velu menyebut berkenaan Pos Laju: 
"Besoh kirim, hari ini juga sampai" 

2. Dalam berita TV apabila beliau cuba untuk memberitahu dia berasa amat malu: 
"Ini prekara sangat memalukan saya dan kemaluan saya sangat-sangat la besar" 

3. Samy berkata dalam salah satu ceramah: 
"Kita akan bina satu jambatan wuntuk worang2 kampong di sini." Kemudian seorang pakcik bertanya, "Datuk, sini takde sungai, buat apa bina jambatan?" Dan kemudian Samy dengan megahnya menjawab, "Kalao takde sungai, kita bina sungai”

4. Kenyataan paling digemari oleh Samy dalam berita abad ini: 
"Toll naik sikit, banyak marah saya. You worang ingat semua ini toll saya punyer bapah punya kah!” 

5. Ketika krisis air: 
"Semua worang diminta jangan membuang aiyerr!" 

6. Berkenaan masalah sosial: 
"Worang2 muda sekarang banyak suka hisap dade" 

7. Ketika program derma darah di Sungai Siput: 
"Marilah kita semua menderma dare" 

8. Ucapan selamat datang dalam kebanyakan majlis beliau: 
"Selamat datang saudara-mara semua" (Ia sepatutnya “saudara-saudari”) 

9. Ketika isu Al Arqam hangat diperkatakan, beliau berkata dalam satu sidang akhbar: 
"Saya gumbira bahawa didapati tiada pemuda MIC terlibat dalam kes Arqam" 

10. Di satu majlis pembukaan sebuah bangunan baru: 
"Mempersilakan Datin Paduka Rafidah Aziz naik dari pentas wuntuk membuka kain" 

Dan tentunya yang paling kelakar di dunia sepanjang zaman ialah: 

"Kita akan bina roket pigi matahari." Salah seorang wartawan berkata, "Tapi Datuk, matahari terlalu panas untuk didekati." Samy menjawab, "Itu tade masalah. Kita hantar waktu malam" 

Itu saja setakat ini.Anugerah insan paling kelakar di dunia dimenangi oleh Samy Vellu. Kami berharap segala yang terbaik untuk anda.


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Thursday, January 12, 2012

Outing WiF GEMis Tawau ✿ Part 1

♕Assalamualaikum♕

Sangat hepi hari ni dpt outing wif GEMis Tawau..
Wauu heppening sangt2..
Tidak ku sangka yg mereka2 ini adalah genk Tawau..
Sekali loghat Tawau bermain di mulut mereka brulah ku sedar mereka ini org kampungku..
Sungguh2 lawak..

Ku sekarang ini tengah menunggu picca di Upload
Tp sampai skrg masi teda lg..
Its ok mybe mereka kepenatan.. 
Takpa kita tunggu esk lak..

Ok la esk sambung hapdet lg.. 
Sangat penat dan mata pun suda layu. 
K Bai !!


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

U Think About This !!

♕Assalamualaikum♕


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Monday, January 9, 2012

Free Shoutbox !!

♕Assalamualaikum♕

Free Shoutbox ?? Yahh memang free !! Shoutbox ni direka khas untuk anda semua para blogger dan ianya adalah PERCUMA ~ FREE !! Pereka shoutbox ni adalah Busuk.org. Yeahh berikan tepukan meriah untuk pereka ni.. Dan saya mewakili ramai mengucapkan bebanyak2 terima kasih coz buatkan benda yg sangat2 penting dalam belog saya. 

Berikut adalah kelebihan yang ada pada Shoutbox terbaru ini:
  1. Real-time chat – Maknanya anda tak perlu lagi nak refresh shoutbox anda setiap kali nak tengok mesej baru
  2. Custom smilies – Kami menyediakan hampir 100 bentuk emoticon smilies untuk anda. Bukan itu saja, anda juga boleh menggunakan smiley anda sendiri dan boleh pilih sama ada ingin menggunakan bersama smilies kami ataupun menggunakan smilies anda sahaja.
  3. Customizable – Anda juga boleh customize color shoutbox anda mengikut color yang anda sukai atau bersesuaian dengan laman web anda
  4. Word filter – Tak suka dengan sesuatu perkataan? Anda boleh filter perkataan tersebut dan menggantikannya dengan perkataan yang lain.
  5. Ban system – Anda boleh menggunakan ban system kami untuk menghalang sesiapa sahaja daripada menggunakan shoutbox anda
  6. Online user counter – Memaparkan bilangan user online yang sedang menggunakan shoutbox anda
  7. FREE! – Dan yang paling penting sekali, shoutbox yang kami sediakan ini adalah percuma!

Sangat2 menarik kan.. Ok la kalau nak daftar juz go to this site Shout.Busuk.org

Sumber dipetik dari Woot.my


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Lawak malam² buta

♕Assalamualaikum♕


~ When Patrick meet his Papa ~


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Sunday, January 8, 2012

"Penderitaan"ku Berakhir

♕Assalamualaikum♕

Tamat suda "penderitaan" ku selama 2 bulan ni.. Adakah betul ayat yg aq guna tu betul?? Penderitaan~ Ektuali bkn penderitaan tp itu adalah pengalaman yang sangat2 berharga dalam hidupku. Bkn hanya diriku tapi kengkawan2 ku yg lan jua.. Masa, Kepenatan dan Keletihan semuanya menjadi satu kenangan terindah. Ku tak sangka 2 bulan berakhir dengan begitu cepatnya.. Masih bnyak lagi yg ingin aq pelajari tetapi masa telah merampas segalanya. 

-GEMmis BPS 05-

Kenangan berada di Borneo Paradise Beach Resort sangat2 ndah bagiku. Pelbagai ilmu dapat ku pelajari samada yg pernah ku lakukan mahupun tidak pernah ku ketahui. llmu yg ku timba di disana telah banyak mengubah diri dan attitudeku.. Ku semakin yakin pada diri. Ku tidak sangka yg aq dapat lakukan tp disebabkan sokongan kengkawan dan para trainer kesayangan ku, aq dapat lakukannya dengan sangat cemerlang. Antara contohnya adalah aq telah memenangi pertandigan yg tidak pernah ku lakukan.. Aq adalah the winner of Story Telling. Sungguh tidak ku sangka aq dapat buat di depan lebih dari 200 org.. Itu adalah kemunculan pertamaku dan aq akan lebih yakin lagi selepas ini. InsyaALLAH ^-^

Yg plg tidak dapat ku lupakan adalah kawan2-sahabat2 ku ketika di sana. Especially my Diamondians. Aq harap hubungan kami akan berterusan sehingga akhir hayat kami. Amin~ Diamondian adalah anugerah terindahku selama berada di BPS. Kami bersatu hati walaupun terlambat tp kami mampu buktikan yg kami dapat lakukan.. Daripada Company yg terakhir kami meningkat dengan drastiknya pada saat2 terakhir. ALhamdulillah kami berada Top 3.. Kawan2 kamu semua the best.. I Love & Miss u all.. 

Top Diamond Corp
Atas Kiri : Ustazah Liyana, Deela, Hati, Ting, Iffa, Syasya, Jane
Tengah Kiri : CT, Gugurl, Nad, Shana, Hanim, Q, Suer, Nono, Rara, Aza, Jaja
Duduk Kiri : Harry, Bart, Sifu, Ronny, Fred, Wan

Sifu Kamalruzaman adalah trainer kesayangan kami. Dialah yg mengajar kami untuk berdikari.. yang mengajar kami erti hidup sebenar.. Tagline yg plg kami suka dan telah menjadi tagline Company kami adalah "Break The Rules" After that kami da tak takut sapa2 lagi dan disebabkan itulah kami menjadi winner disetiap pertandingan.. Thanks alot Sifu Kamalruzaman.. We Love u~ 

Kemenangan drastik yg kami perolehi dan menjadikan Stock market Company kami naik secara drastik sehingga menndapat tempat ke3 adalah :
  1. Matching (1)
  2. Story Telling (1)
  3. Acapella (1)
  4. Western Dzikir (4)
  5. Bidding Tender (1)
  6. Poem & Pantomime (1)
  7. Choral Speaking (1)
Congratez for u all guys.. We are The Best.. 
To the Top ~ Be The Top ~ Top Diamond !!
Gud Luck for our Training Part II
Keep in Touch Diamondians
♥ I Love & Miss u all ♥

GambarII dan videoII nanti sy upload lagi erk..
COz skrg semua folder picca tu hidden.. 
Nak cari balik luk.. K.. 
Tunggu Video n  Picca baru ya..


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Saturday, January 7, 2012

What Happen to My ShoutMix ??

♕Assalamualaikum♕

Allow Kengkawan.. Korang perasan tak shoutmix aq ni da brubah ?? Ektuali bukan brubah tp iLang.. Kat ctu di tulis "ShoutMix free plan is currently unavailable". Fuhh Punya binggung ni fikir.. Napa Leh jadi gni.. Pas2 g Belog org lain.. Ehh Rupanya sama jak.. 


ShoutMix ni nak kena beli da erk?? Adeii ada2 je la.. So korang na beli tak?? ada yg terfikir nak beli tak?? Ermm~ Sy rasa benda ni penting kot.. Utk tegur sapa kengkawan yg kita lawati.. Tp better rasanya if kita trus komen jak entry post dorang kan... iTu lg better kan.. So cadangan aq, better buang je la shoutmix ni klau da nak kena beli.. Buang "Ongkos" je kan.. Nah ni listing price if korang nak beli la.. :)



✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

Friday, January 6, 2012

Under Contraction [Maintenance]

♕Assalamualaikum♕
 
Alhamdulillah akhirnya belog ni dapat di buka jua.. Berminggu2 juak xdapat buka ni.. Merana jiwa joo.. But its ok coz I have Engineer to look at it.. And he make my belog open again.. Thanks to my dearest Engineer.. Love u ♥.. 

Tapi nampak serabut skit kan.. Coz mybe ada code HTML yg berubah.. nanti ada masa i will look for that.. And I got many story to told to u all.. So many-many.. I keep its long coz my belog under problem last two week ago. Now I really2 cant wait to tell u all.. But I didn't enough time.. So another tym ok.. Wait for me ya :)~

• See u Soon •
♥ Keep In Touch ok ♥


 
Last Nite at Room 205 Borneo Paradise Beach Resort Sabah


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com