Saturday, January 21, 2012

Tiba-Tiba !!

♕Assalamualaikum♕

Da lama tak hupdet belog kan.. Ermm bukannya buzy pun tp xtau nak celoteh apa kat cni.. Hari ni seperti hari-hari sebelumnya.. Melayan FB, Email & Msj kengkawan je.. Paling penting buka group GEMS BPS05.. Manatau ada update Placement kan.. Coz skrg ni tengah menunggu placement.. Entah dapat kt mana la tu.. Hukhuk.. TengahII malayan FB tibaII 

♫♪♫♪ I wanna be a billionaire so fricking bad
buy all of the things I never had
uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen ♫♪♫♪

Bunyi msj la.. Dengan perasaan mamai dan tidak bersemangat trus mencapai HP dan baca isi kandungan.. 

RM0.00 SPA: Anda dijemput utk menghadiri peperiksaan Penguasa Kastam Gred W1-1 pada 04.02.2012. sila layari laman web SPA utk maklumat lanjut. Terima kasih.

Fuh terus buka Laman Web SPA.. Klik Status semakan.. Masukkan No IC and jengII sy berjaya menduduki  exam Penguasa Kastam ~ Ermm ni la 1st tym saya dipnggil oleh SPA.. Bahagia rasanya.. Sangka da di blacklist coz da bertahunII isi baru la dpt panggilan.. 


So kena buat sehabis baik ni. Orang cakap soalanII exam ni susah.. Ya erk?? So berusaha la cari buku rujukan skrg ni.. Da beli eBook kat SINI. Tenggah tunggu dia reply la ni.. Tak sabar nak study.. HarapII semua berjalan lancar.. Aminnn..


KawanII sapa yg ada dapat exam ni saya doakan semoga berjaya.. dan lulus cemerlang.. Aminn.. Doakan saya juak ya.. :)


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

0 Org nGah Membebel²: