Monday, January 9, 2012

Free Shoutbox !!

♕Assalamualaikum♕

Free Shoutbox ?? Yahh memang free !! Shoutbox ni direka khas untuk anda semua para blogger dan ianya adalah PERCUMA ~ FREE !! Pereka shoutbox ni adalah Busuk.org. Yeahh berikan tepukan meriah untuk pereka ni.. Dan saya mewakili ramai mengucapkan bebanyak2 terima kasih coz buatkan benda yg sangat2 penting dalam belog saya. 

Berikut adalah kelebihan yang ada pada Shoutbox terbaru ini:
  1. Real-time chat – Maknanya anda tak perlu lagi nak refresh shoutbox anda setiap kali nak tengok mesej baru
  2. Custom smilies – Kami menyediakan hampir 100 bentuk emoticon smilies untuk anda. Bukan itu saja, anda juga boleh menggunakan smiley anda sendiri dan boleh pilih sama ada ingin menggunakan bersama smilies kami ataupun menggunakan smilies anda sahaja.
  3. Customizable – Anda juga boleh customize color shoutbox anda mengikut color yang anda sukai atau bersesuaian dengan laman web anda
  4. Word filter – Tak suka dengan sesuatu perkataan? Anda boleh filter perkataan tersebut dan menggantikannya dengan perkataan yang lain.
  5. Ban system – Anda boleh menggunakan ban system kami untuk menghalang sesiapa sahaja daripada menggunakan shoutbox anda
  6. Online user counter – Memaparkan bilangan user online yang sedang menggunakan shoutbox anda
  7. FREE! – Dan yang paling penting sekali, shoutbox yang kami sediakan ini adalah percuma!

Sangat2 menarik kan.. Ok la kalau nak daftar juz go to this site Shout.Busuk.org

Sumber dipetik dari Woot.my

9 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

mcm bez jer....nk try gk la nnt...

EZAD AMIR said...

dh xnak pkai dh shoutbox sume ni..
ekekekeek..
blogwalking kt bhgian komen lak lg bez...
jejak xpernah hilang selagi tuan blog x buang..
hahaha

EZAD AMIR said...

btw,nice sharing
^_^

✿Cik Suer✿ said...

@Si BuDaK KaChAk:
Yaya best ni.. nti try la.. hehe ^.^

✿Cik Suer✿ said...

@EZAD AMIR: betul gak kan.. tp kan selalu org mls nak baca.. juz tinggal jejak jak.. tp suer plg suka bila org tinggal jejak dgn komen.. bahagia rasanya.. Ngee :)

Ashi said...

salam.. nice info... anyway... feel free to visit my blog...http://ashikawaii.blogspot.com/....

EZAD AMIR said...

wey bile nk update?aq xtaw nk tinggal jejak ktne..aq tinggal kt cni jela..ekekeke..shoutbox ko x bfungsi la..

✿Cik Suer✿ said...

@Ashi:
thnks.. oredy go to ur belog dear :)

✿Cik Suer✿ said...

@EZAD AMIR:
adeii bahasa jiwa bangsa beb!!
Xda masa & mood nak update la beb.. huhuhu..
Ok je pun shoutbox sy.. Thnks coz sudi komen erk :)