Saturday, January 7, 2012

What Happen to My ShoutMix ??

♕Assalamualaikum♕

Allow Kengkawan.. Korang perasan tak shoutmix aq ni da brubah ?? Ektuali bukan brubah tp iLang.. Kat ctu di tulis "ShoutMix free plan is currently unavailable". Fuhh Punya binggung ni fikir.. Napa Leh jadi gni.. Pas2 g Belog org lain.. Ehh Rupanya sama jak.. 


ShoutMix ni nak kena beli da erk?? Adeii ada2 je la.. So korang na beli tak?? ada yg terfikir nak beli tak?? Ermm~ Sy rasa benda ni penting kot.. Utk tegur sapa kengkawan yg kita lawati.. Tp better rasanya if kita trus komen jak entry post dorang kan... iTu lg better kan.. So cadangan aq, better buang je la shoutmix ni klau da nak kena beli.. Buang "Ongkos" je kan.. Nah ni listing price if korang nak beli la.. :)



✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

2 Org nGah Membebel²:

Anonymous said...

Ape la bodo sangat??? Kan byk lagi ade slain shoutmix?

✿Cik Suer✿ said...

@Anonymous :
Thanks atas nasihat anda ~ Chill Bebeh!!