Thursday, October 20, 2011

SaKiT

salam.

Cik Suer menghilang selama beberapa hari ni. kemanakah Cik Suer? Ektuali Cik Suer sakit. Baru2 ni Cik Suer d tahan di hospital selama 3 ari (13-15/11) dan Cik Suer baru jak jalani Operation di paha. Alhamdulillah semakin pulih dan tak terlalu sakit da. Tapi ari2 nak kena g hospital untuk cuci luka pas operate. Tym cuci luka la baru rasa sakit sangat.. 


Pas kuar da hospital cik suer da malas nak on9 coz xtahan dengan sakit ni. Cik Suer tak boleh jalan dengan betul. ada yang cakap "eh baru lepas bersalin ka" lawak lak. Cik suer kena pakai baju yang pnjg je da xblh pakai seluar. sedey tau.. Entah bila la semua ni akan berakhir. 

Cik Suer minta maaf ngan korang coz da lama tak blogwalking ke belog korang. Nanti da sembuh Cik Suer akan aktif blik & akan lawat belog korang k. Dan yang baru follow belog Cik Suer nti Cik Suer follow blik ya belog korang. Skrg ni Cik Suer masi blum sihat dan perlukan bnyk rehat. korang semua doakan la Cik Suer cepat sembuh ya.. Tak tahan da ni. T.T


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

7 Org nGah Membebel²:

Diyana Ali said...

moga cepat sembuh ye :)

Lelaki Ini said...

moga cepat sembuh!

Ms Ef Abas said...

semoga cepat sembuh...

Si BuDaK KaChAk said...

xpe la...rehat je la dulu...

=)

diana said...

banyak kan berehat ye..:)

y.i.s.T.a.n.a.a.m.y said...

fren ko kenapa????sakit apa???

✿Cik Suer✿ said...

thnks all.. sy smkin sehat ni.. alhamdulillah.. :)

@y.i.s.T.a.n.a.a.m.y nti ku crita ya d fb.. hehe :)