Saturday, October 29, 2011

Happy Saturday!!

✿Assalamualaikum✿
✿Salam 1 Malaysia✿

Hai korang pa khabar ?? Harap korang sehat senantiasa la ya.. Amin~ Owh ya ari sabtu mcm ni korang buat apa ?? Pagi td aktiviti harianku adalah go to hospital and dressing. Itu je la yang hari² aq buat. Asek cuci luka je.. Entah bila la nak sembuh.. Kenapa perlu dressing ari² ?? Korang baca SINI. Faham da kan.. Alhamdulillah aq da semakin sehat walafiat.. Berkat doa korang semua.. Makaseh bebanyak ya. Walaupun boring ari² g ospital tp untuk nak pulihkan kena lah ikut cakap Doktor & Nurse.. Kan-kan.. Seb-bek la Doktor & nurse semua baik dan peramah, kalau tak kompem tak g da.. 

Tengok tu muka Doktor & Nurse yang ceria.. Aq pun turut ikut ceria. ^__^

Lepas dari ospital tadi, aq temankan mama & bapa g town beli handbag untuk kazen di kampung. Closed kazen la juak. Mama ni tak pena hampakan kazen² di sana, apatah lagi closed kazen. Kali ni mama tak blik kg juz kirim ngan org je. So, ada la dalam 3 buah kedai tadi masuk cari yang sesuai. Pilih punya pilih lastly jmpa gak yang comey & menawan. Pastu salesgirl tu rekemen 1 handbag ni. Cantik sangat-menawan citarasaku pulak. Adeii tak leh tahan godaan ni. Fikir sambil pujuk bapa & mama suh belikan.. akhirnya Yeahhh dapat da bodek² and dapat handbag baru. Thanks Dad & Mom! Kami beli 2 bag so dorng leh bagi diskaun skit. Ok la tu kan.. Ngeee ^___^ Nak tengok tak handbag tu ?? 











 Juz Kidding .. Malu la nak tunjuk.. Biarlah rahsia k.. Nanti korang tau gak tu..  K-Lah sampai cni je dulu k.. Nanti ada masa kita jmpa lg..

p/s: Ok tak Cik Suer ubah ganti nama diri.. Dari Cik Suer  Aq.. Apa pendapat korang ??


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com