Friday, November 4, 2011

☂ Hapdet ~ News ☂

✿Assalamualaikum✿
✿Salam 1 Malaysia✿

Apa perasaan korang bila sehari tak dapat On9?? Fuhh!! ku rasa mcm nak gila jak.. Klu sehari leh trima ni 3 ari teda line streamyx kat umh. Bosan gilak eh! =.=" Line teda disebabkan pihak TM sedang membaik pulih perkhidmatan streamyx kat Sabah especially kat Tawau ni.. Tp Alamdulillah pagi td dapat on9 suda. Line da ok.. Hureyyy!! So apa lg On9 la sampai lebam!! Ngee ^____^

Benda Wajib buat bila On9 mstilah Open Facebook ~ Email ~ Blogspot.. Pas da godek² semua tu trus g syok.org nak download movie.. Skrg ni aq tengah addicted tengok 1 crita ni.. The Walking Dead.. Korang msti da nmpk kan.. YeLah ni kan rancangn dlm astro.. Umahku xda astro so download je la.. Ektuali Mr. J yg rekemen crita ni.. Elleh dia kan ada astro. Nak buat org jeles la tu.. Wekk :p org pun leh download ba.. Ngeee ^__^ Apa²pun The Walking Dead Best sangat²!! 




kalau korang nak download cerita ni g jak syok.org.. Sana ada link untuk download.. 

.: sYok.Org :
Rugi tau sapa tak tengok crita ni.. Ngee ^_____^


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

2 Org nGah Membebel²:

Mr.Jun / Mr.J said...

syok kew cite niee hehehe..... :p

huh... ada astro x semestinya tng cita niee.... n astro nie bikin panas gak sbb siri yg sama dimainkan 2x haitss.... dah la 1 minggu 1x jak dah prepair nk tngk zombiee nie skali ulangan la plak haitsss....

pa2 pon hehe gogogo the walking death smpi ke Tawau hehe....

✿Cik Suer✿ said...

@Mr.Jun / Mr.J:
syok gilak ehh.. xterkata ^___^

hahaha.. sabar2.. mybe dorg blum buat next episod kot.. skrg episod brapa suda d astro?? dlm syok.org bru episod 3.. huhu lmbt ehh..

hahaha.. xsabar ni mo jmpa zombiee.. ddy zombieee.. wekk :p