Wednesday, November 9, 2011

ConTesT ✿ 2 in 1 strange contest by two strange blog

♕Assalamualaikum♕

Cik Ebell Jemput join contest yg dia anjurkan.. Nampak mcm menarik sgt. 1st baca tu xfaham gak. Pas2 baca berkali2 bru la faham.. Hahaha Lmbt pickUp la aq ni... adeiii !! So, jom la mulakan !! 

-Juz ClicK This Banner iF u Wanna To Join iTs-

banner-contest.png (600×241)
PERANGAI PELIK

1: Korek Telinga
Aq ni suka sanggat buat benda tu.. Asal gatal skit kompem cari cotton bud. Tp yg peliknya ~ Pas makan  tabiat org akan cungkil gigi kan.. Tapi aq trus lari g blik cari cotton bud buat benda tu.. Kekadang sehari 10 kali aq buat tu tau.. Adeiii buruk bebenor perangai.. Jgn ketawa erkk.. Awas sapa ketawa!! :p

2: Kacau Cuping Telinga
Ni lagi 1 tabiat burukku.. Telinga!! Tau kan cuping telinga tu?? Aq akan Kacau-picit-pegang sampai merah & luka.. Suka sangat buat ni coz cuping telinga kan lembut.. Ngeee.. ^____^ Memang ni tabiat ku dari kecik. Selau kena mara klu mama nmpk tp xleh nak buang tabiat tu.. Fuhh!!

3: Tak suka Makan Sayur & buah-buahan
Aq ni memang dari kecik lg tak mkn semua ni.. Aq tau sayuran & buah-buahan baik untuk kesihatan !! Tp aq xleh nak jamah pun.. Bayangkan nasi goreng kat kedai mamak tu kan bnyak sayur campur, aq akan asingakan satu-persatu sebelum aq mkn.. Buah-buahan lak buruk jak dalam peti ais if mama n bapa xmkn.. Haha.. Pelik-pelik~

SWEET COUPLE




Him : 04.04.1990
Me : 06.06.1987
AiRiE : 28.09.2010
-Tarikh Yg snGt CanTiK-

Kenangan Pahit Manis
Long Distance Relationship sangat susah nak dikekalkan.. Tapi kami akan berusaha untuk kekalkan dan perpanjangan hubungan kami sampai akhir hayat. Amin.. Dia di Labuan & Aq d Sabah. Walaupun kedudukan dalam peta sangat dekat tp untuk berjumpa dengan kami kena mengambil masa perjalanan selama 13 jam. Disebabkan itulah bila berjumpa kami akan memanfaatkan saat2 itu dengan kenangan2 yg sngt indah. Saat bersamanya adalah saat plg bahagia dlm hidup aq walaupun masa adalah singkat. Tak dpt nak digambarkan perasaanku ketika bersamanya.. ^________^

Bila da kmi dah nak berpisah, sedey sngt2.. Sebab kami tau lama lgi kami akn dapat berjumpa dan bersama. Kami da tak berjumpa da nak masuk 10 bulan!! Fuhh bukan itu satu masa yg sngt pnjg.. Tp Alhamdulillah Sehingga kini hubungan kami masih dipenuhi bunga2 cinta dan semakin mekar. Aq harap ia akan berkekalan selamanya. Amin..  

3 Perangai Pelik si-Dia
Tak Suka Makan : Masa kt kolej dia boleh tahan sampai dua hari tak mkn. Kalau kwn dia xpaksa, alamat tak mkn trus la dia.. haitss!
Addicted Game : Kalau da dpt maen game semua da dia lupa. Tak kira On9 0r Off9 game semua dibantai.. Plg bencik tu bila dia lupa da yg aq ni tunggu dia.. adeii >.<
Tak Pandai Jealous : Susah sngt nak buat dia jeles. Mybe dia takda perasaan kot or Mybe dia pecaya aq ni 100%. Dy jgn, nti mY buat hal baru tau.. Wekkk :P

AiRiE Love Quote
Ya ALLAH SWT,
Jika Kau halalkan aku merindui kekasihMU, jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu.. Amin..

Taggy Buddy
Yistanaamy
Cik Qiedah


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

7 Org nGah Membebel²:

qiedah said...

thanks la tagged sy.. firstime di"tagged"..hehe..

Ebell Lee Syasya said...

tengkiu for joining..gud luck yah ^_^

eyra fieyra said...

wahhh :) eyra suke quote tu :) besh2 ! gudluck ye ??

Mr.Jun / Mr.J said...

Alamak kantoii dah :p

haits... ada bha perasaan nie.. tapi hihi diperuk dalam2 (^^^)
tak bbaik la jeles2 xtentu pasal kan ^^

Game Game Game hehehe.... Miss u dear :)

✿Cik Suer✿ said...

@qiedah:
u r welcome dear :)

✿Cik Suer✿ said...

@Ebell Lee Syasya & @eyra fieyra:
Thnks Juri.. Ngeee ^___^

✿Cik Suer✿ said...

@Mr.Jun / Mr.J:
hahaha.. miss u tooo syg... hukhuk