Thursday, September 29, 2011

✿Thanks ALoT✿

salam.

Hai korang pa khbr?? Cik Suer terharu sesngt coz dpt tutorial khas utk Cik Suer dari Cik adik hot kita ni Cik Ziera. Thanks alot ya ziera.. Tutorial ni berguna dan sangat-sangat-sangat & Cik Suer suka.. Cik Ziera baik sangat la.. Belog Cik Ziera cantik sangat tau.. Kalau xcaya mari kita serbu reramai.. Cantikkan kan.. ^__^
Cik Suer masi baru lagi dlm dunia blogger ni.. Tu la nak minta tunjuk ajar dari sifu semua.. Ektuali Cik Suer ada satu lagi masalah dlm belog Cik Suer ni. Prasan tak setiap link kt belog Cik Suer ada underline a.k.a garisan bawah tulisan. Eeee Tak suka la tngok.. Semua tutorial buang underline Cik Suer da ikut.. Tukar Underline kepada None kan.. Tp tak menjadik. Tetap gak ada underline ni.. hukhuk.. Kepada sesiapa yang tau cara lain tlg la bgtau Cik Suer ya.. 


Mood : Miss My Mr.J T.T


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

4 Org nGah Membebel²:

Cik Ziera said...

hihi thanx you suer.. yg mne tu ziera tak pasti lak pasal underline tu.. ? hee kalu tau ziera try k wat tuto untuk suer :)

✿Cik Suer✿ said...

welcome dear.. prasan tak semua link d post and gadget suer semua ada garisan bawah perkataan 2.. cntoh mcm post atas ni.. perkataan tutorial khas, d bwhnya ada garisan kan.. huhuhu..

NasZ said...

saya pun join gak segmen lulu ni.

salam kenal..dah follow awak.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

✿Cik Suer✿ said...

Makaseh NasZ ^.^.. done follower u~