Thursday, September 8, 2011

Cantik tak?

Salam

Sebenarnya sue ni xpndai nak bkata.. patahlgi nak tulis2 ni.. 2la yg mls nak buka blog ni.. Tp nak gak cuba terokai dunia blogger ni.. Kata org best.. so nak try la ni.. betul ka best men blog ni.. ngeeee :-). Ektuali sue ni xsuka tulis2.. Sue suka mencantikkan blog je.. suka tngok2 tutorial kengkawan.. Kacau2 coding, html, java. bila blog da cantek skit trus rasa tharu. 'waaa canteknya blogku'. monolog dlm hati. Pas2 tinggalkan lah blog terbengkalai.. >.<

Tp kali ni nak betul2 suda, nak join korg semua terokai dunia blogger ni.. So arap korg semua sudi la ajar sue yg noob tentng blog ni.. dan nak ucap tengQ kepada kwn yg xjemu2 ajar sue tentang blog ni.. makaseh Echa sudi ajar sue semua2 ni.. Lurve u ♥.. 

Tapi sue rasa blog sue ni berat sangat la kan.. klu line xok kompem xdpt loading kan.. betul x korg?? Bak kata mentor kesygn sue ni "tak guna juga cantikmu klu aq xdpt nmpk, apala 2".. adeii trus down sue rasa mo buat blog ni.. Kata2mu itu Yulie Nurafnie  adalah cabaran utkku membuat blog yg lagi baik, ringan & cantik. Yul bg la semangat skit ba.. :-)

kLa nak blah da.. Babai Tata uols.. 

10 comments:

Yulie Nurafnie said...

Like your new design suer!! -___-

SuEr_AiRi3 said...

♥Yulie:

muka 2 ba.. mcm tpaksa jak.. hahhahaa.. anyway thnks arr.. bg smgt slalu ya yul.. muahh :*

Anonymous said...

pnjang post mu suer..hahhaa tpi lgu pling mantap~
♥SueCinta♥

SuEr_AiRi3 said...

♥SueCinta♥-

hehehe... lagu memang cam 1.. ^.^

sekamar rindu said...

salam..

saya pun baru belajar blog...i folo ur blog

Cik Suer said...

♥sekamar rindu:

wsalam..

sama2 newbie dlm dunia ni kan.. thnkx. tp napa sy xdpt buka blog awak??

Junaidy said...

hehehe nice2 lawa bha blog niee :)
blih ckp pngkat lbih dari newbie niee
mngkin master newbiee blogger hehehe..... :p

but it is nice dear ^^

Cik Suer said...

♥Mr.J:

thnks dear.. lorve u ♥

echaRierie said...

ur welcome babe..hihi..

btw, nda jgk brt bha.. :)

Cik Suer said...

♥echaRierie:

hehe.. nasib la xjuak berat.. nti mo kasi kurng lg gadget ni.. nemoo berat2.. hehehe~