Wednesday, September 28, 2011

♥My First Anniversary♥28.09.2011♥

Salam.


Syukur Alhamdulillah Hari ni genap la setahun Cik Suer menjaga hubungan bersama Mr.J. Walaupun relation ni still muda lgi bg korang tp Cik Suer tetap happy... Terasa bahagia sangat². Sedar tak sedar relation ni da sampai 1 tahun.. Alhamdulillah Ya ALLAH..

Ramai juak yang cakap hubungan kmi ni sekerat jalan je coz relation kami ni tak mcm korang ari² leh jmpa, minggu² leh dating.. We are Long Distance relationship! Cinta-Jarak-Jauh.. Cik Suer kat Tawau, Sabah dan Mr.J kat W.P. Labuan. Tp takpa la yang penting we are saling menyayangi, Trust, Honest each other. Itu la prinsip dalam hubngan kami. Alhamdulillah dengan izin ALLAH s.w.t., relation kami da sampai setahun.. Happy sesangat.

Nak tau kami kenal mcm mana? Mei Cik Suer cite.. Ektuali Cik Suer ni Addicted ngan 1 game online -HIGHSTREETS 5- game ni leh buat Cik Suer berada dlm dunia fantasi. Kalau da maen game ni sure tak da leh kacau, kompem tak di layan punya.. Tak caya tnya la semua BFF Cik Suer.. Sampai ada yang tekanan.. Kan gja! So, dari game ni la telah menyatukan Cik Suer ♥ Mr.J.. Entah napa Cik Suer leh samakan dunia fantasi ngan reality. Sampai leh nangis² lagi.. Adeii.. >.<" Tp dari game tu lah terjalinnya hubungan ni start fantasy dan dibawa keluar dunia reality. Ajaib tak?? Tak kan.. zaman IT skrg semuanya blh.. betul tak??
Nak tahu tak lagi satu rahsia.. Alahh da tak rahsia la ni.. tak pe la utk korang semua ya. Ektuali Mr.J ni muda dari Cik Suer.. Teka muda brapa tahun?? 3 tahun ye! Jauh kan.. Tp perangai dia tak seperti umur dia.. Dia matang, caring, loving dan plg penting dia takda sifat kebudak²an.. Suka sangat bila brada bersama dia.. Dia slalu layan karenah Cik Suer yang mgada² ni.. Dia xpena bosan dan tak pena skali pun tinggi suara dengan Cik Suer.. Harap² dia gni sampai bila².. Amin..

Cik Suer dah lama tak jmpa Mr.J da lebih 9 bulan.. Last jmpa masa Chinese New Year. Tipu la klu cakap tak rindu.. Msti rindu punya.. Pengubat rindu cuma colling and chatting FB jak la.. kengkadang tu ada gak WC.. nak nmpk wajah kan.. Harap² pasni dapat la jmpa ngan si dia.. sedey tau..

Last but not least, Happy Anniversary to me and My Chinta, smoga hubungan kita kekal sampai akhir hayat. Terima kasih sayang kerana hadir dalam hidup my. Walaupun Dy bukan yang pertama tp My harap Dy adalah yang terakhir. Amin Ya Rabbalalamin. 


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

4 Org nGah Membebel²:

Mr.Jun / Mr.J said...

aiyaaa~~
hehe bocor rahsia suda :p
hehe....
I will......
Always.......
Love you dear.

^_^

✿Cik Suer✿ said...

thnks alot 4 everything syg..
always love u ♥

Eyda Syahida said...

semoga terus kekal. ;)

✿Cik Suer✿ said...

trima kasih eyda.. aminn~