Sunday, September 11, 2011

Soklan CepukMas

salam

Hai korang, cik sue nak share ngan korang ni. Td tym godek2 fb tiba2 ada kwn lak post 1 entry. Memang lawak gila.. soklah cepekmas ba ni.. Tp ni dlm loghat Sabah la.. Klu ada yg xfaham korng tnya jak ya.. 


1.Bla org npk ko bring tutup mta:
S:Ko tidur kh?
J:x la, sia training mcm mana mau mati bah..

2.Imagine ko bwa2 tv ko yg rusak pi technician bikin n dia masi jga tnya:
S:Mau kasi bagus kh ni tv?
J:x la,sia buring ba,jadi sia bawa la tv sia pi jln2 sini.

4.Tme ko bru bgun tidur, trus si budu tnya ko:
S:Ko bangun sdh?
J:Ish,sia tidur smbill jalan bah ni!

6.Diorang nmpak ko kluar dari bilik mandi bsah2:
S:Ko baru mandi kah?
J:Manada,sia jatuh dlm lubang jmban bh!

7.Ko bediri di dlm lift di tngkat pling bwh sdh diorang tnya:
S:Going up kah?
J:Eh x la,sia tgh tunggu apartment sia turun bh ni.

8.Boyfren ko pi ruma ko bawa 1jmbk bunga. n ko masi juga mau tnya dia:
S:Eeeh,bunga ka tu?
J:Tdk la daLing!Paku-pakis sama kubis bah ni.X_X

9.Ko di dlm toilet,pintu bkunci,trus ada org katuk pintu n dia tnya:
S:Ada urang kah?
J:(Suara Kiut)Teda urang!Taik bah yang becakap ni!!!



Hahaha.. Amcm ada lawak x?? Ni la soalan2 cepukmas yg sering ditnyakan pada korg kan.. hahaha


✿ Da BaCa DroP La KoMeN Ye KengKawaN ✿

www.tips-fb.com

3 Org nGah Membebel²:

Mr.Jun / Mr.J said...

wahahahahahahahaha yang las e2 bha bikin saya ketawa e2....


":(Suara Kiut)Teda urang!Taik bah yang becakap ni!!!"

hahahaha taik bha e2 org 2 hahaha...

✿Cik Suer✿ said...

♥Mr. J:

hahahaha.. lawak kan.. tp no.8 pun best gak.. hahaha.. paku pakis lg 2.. wkwkwkwk ♥

♥SueCinta♥ said...

waaa..blh gak tunggang terbalik 2 monyet..mcm c ddy ba..wkwkwkw