Wednesday, December 7, 2011

Takut - Nevess !!

♕Assalamualaikum♕

Presentation.... 
Bencikkkkk... 
I HATE PUBLIC SEPAKING !!


Sejam lagi kena presentation.. Fuhhh sungguh berdebar jiwa dan raga ku ini...
Korang ada tips ka untuk hilangkan nervous dalam diri tym presentation??
come2 help me fast !!

3 comments:

echaRierie said...

hahaha..suer..aku pn nda suka presentation..mmg teda tips tue..tp yg aku tau ko kena ckp ja apa yg point ko mo ckp..haha..

aku dulu time training selalu speaking dan present..hoho

Alhamdulillah..berjaya jgk :)

Mr.Jun / Mr.J said...

hahaha padan muka presentation banyak2... hehe...

tapi presentation buat kuat smangat hehe means yakin diri makin tinggi bha :p btol x???

✿Cik Suer✿ said...

@echaRierie:
tu la ba cha.. bnyk betul present ni.. tp alhamdulillah la semua pun blh kawal kan.. hahaha.. pasni akn bnyk lg mendatang ni.. abis la.. >.<

@Mr.Jun / Mr.J:
ya la dy.. betul2 buat my mkin yakin & mcm tidak mo ni bhnti bckp.. hahaha.. confident pun mkin tinggi suda... alhamdulillah :)